Madmazel Kozmetika

Hamis ígéretek, bukott álmok 2.

Ki kell hangsúlyoznom,   nem feltétlenül azért vettél illúziót,  mert az a termék esetleg nem minőségi, hanem lehet azért, mert ha nem vagy a bőröd  szakértője, hogy tudnál dönteni, mi is jó neki valójában?

…és láss csodát, mi történik! Pénzt keresnek! Mennyit ? Amennyit csak lehet! Itt bármilyen szakmáról beszélhetnénk, a piac telített , és zavaros, már nem is tudod mi az igaz.

Szóval, a kozmetikai ipar egy csodálatos iparág tele lehetőséggel. Ezt kihasználva a cégek vágyaidat egy tégelybe csomagolják, persze hamisan. Mikor megveszed és használni kezded sajnos sok esetben csalódás lesz a vége. Újabb kidobott pénz

 

 

Számtalan esetben találkozok olyan emberekkel, hogy a bőrükre rápillantva is ordít a segítségért, nem mikor még elmondja mit kent rá. Ilyenkor a “meg se hallottam, amit mondtál” verzió következik. Tele bőrt károsító anyagokkal, felborítják a bőr egészséges működését, és védekező képességét. Vannak olyan termékek,  amelyek megvezetnek , érzéki csalódást nyújtanak, és elhitetik, hogy számodra megfelelő. Ilyen például a “puha tőle a bőröm érzet”, és miután lemosod húzódik, alig várod, hogy újra bekend. Erre is van magyarázat,  a hatóanyag-kalauzban találod meg.

 

Hogy valósul mégis meg az ígéret?

Úgy, hogy felkészülsz, tudj dönteni a saját bőröd érdekében, válasz olyat, ami nem ígér, bizonyít!

 

Ki kell hangsúlyoznom, hogy irreális elvárásokat kitalálók kíméljenek! Tudjuk ajánlani a plasztikai sebészeket. Már említettem, nem varázspálcával működik a dolog, hanem kő kemény munkával, szabályokkal és a végén eredményekkel!

Kövess a facebookon, és a honlapunkon!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!